Följ

Svenska

Skrivkramp eller berättarglädje
Att ta fram en ny hemsida betyder att man får tänka igenom vad det är man vill säga. Vilken tonalitet vill vi använda? Vad vill läsarna, bokarna, vännerna eller kunderna som sett oss läsa om? Hur personliga ska vi vara? Hur mycket ska sidan leva och förändras? Det hade så klart varit roligt att uppdatera löpande mest hela tiden. Troligast blir väl att Facebook får bli vår dagbok. Där regelbundet delar vi vår glädje över att ytterligare en gång få stå på scen och möta en ny publik. 

01 feb 16:41 Kommentera (0)

Ja, varför heter vi Fröken Signe. Oj, vilken vånda det var att värka fram ett nytt namn. För vi vi var alla överens om att ursprungsnamnet Sisters Of Success inte var ett alternativ som vi kunde leva med. Vi skulle medverka i Dixie Comedy Cabaret på Lisebergsteatern (senare Sommarskratt) och i och med det ville vi göra slag i saken och byta namn på gruppen som kamperat ihop sedan 2004.

24 jun 16:15 Kommentera (0)

Vilken fröjd att få spela för en fullsatt kyrka och till vår glädje gick Gnosjöborna man ur huse när Fröken Signe tillsammans med Mobile Mama Jazzband, Klas Richardsson och Jörgen Sundström bjöd på Björn och Bennys låtskatt.

12 feb 13:36 Kommentera (0)

I fredags hade vi äran att förgylla RUAG´s personalfest med stämsång – denna gång i 20-talstappning!

23 okt 13:45 Kommentera (0)

Den 14/7 2004 hade Fröken Signe sin allra första spelning. Den ägde rum på Incontro i Göteborg. Årsdagen firades i Karlshamn med föreställningen Sommarskratt i Bellevueparken där Fröken Signe, tillsammans med Mobile Mama Jazzband, står för musiken!

16 jul 13:45 Kommentera (0)

Fröken Signe showar snart sina sista ”Sommarskratt”-föreställningar. Passa på att komma och skratta!

Här är ett litet smakprov:
Fröken Signe på Youtube

Här är vi och Tobias Lundqvist på väg till några PR- uppdrag!

 

16 jul 11:48 Kommentera (0)

Dela på...