En ny hemsida växer fram

Skrivkramp eller berättarglädje
Att ta fram en ny hemsida betyder att man får tänka igenom vad det är man vill säga. Vilken tonalitet vill vi använda? Vad vill läsarna, bokarna, vännerna eller kunderna som sett oss läsa om? Hur personliga ska vi vara? Hur mycket ska sidan leva och förändras? Det hade så klart varit roligt att uppdatera löpande mest hela tiden. Troligast blir väl att Facebook får bli vår dagbok. Där regelbundet delar vi vår glädje över att ytterligare en gång få stå på scen och möta en ny publik. 

Nya sidan får bli en blandning av statisk presentation och berättarglädje. Målet är att uppdatera sidfoten med utdrag ur speldagboken och bloggen, som nu ligger integrerad på sidan får bli en samlingplats för tankar. 

Det som blir den viktigaste förändringen med den nya sidan är nu att den fungerar och ser snygg ut även i mobilen och på läsplattor. Responsiv - som det heter på "webska". Den ska också förhoppningsvis bli populärare hos sökmotorerna eftersom den nu innehåller makalöst mycket mer text. Det ska bli spännande att följa. Varmt välkomna att botanisera och kommentera vad vad du tycker om den. 

Hemsidan om nu växer fram har designats och byggts av Xelera, som själva säger att de brinner för web och det märks! Vekligen ett roligt projekt att få var med om!

Lägg till ny kommentar

Dela på...